Kies voor de 1-dagsworkshop of voor de online cursus!

De Behandeling van Apneu

De behandeling die wij bieden aan zowel apneupatiënten en snurkers is het aanleren van de circulaire ademhalingtechniek.

Circulaire ademhalingstechniek of circulair ademen wil zeggen: uitademen via de mond en gelijktijdig inademen via de neus.

De Behandeling

Workshops & Lessen

De 1 dagsworkshops worden meestal op een zaterdag of zondag georganiseerd op onze prachtige workshoplocatie, het kerkje van Beets (NH). Met de ééndaagse workshop leert u in een groepje van maximaal 14 personen de basistechnieken van het didgeridoospelen en circulaire ademhaling. Wanneer u liever thuis zelf aan de slag gaat dan bieden wij ook een e-learning cursuspakket inclusief een didgeridoo. Deze kunt u bestellen op: https://workshops.australiantreasures.com/nl

Inschrijven

In de menubalk Inschrijven kunt zich opgeven voor de 1 dagsworkshop of voor individuele lessen. Op deze pagina vindt u ook de workshopdata.

Onze uitgebreide agenda van de 1 -dagsworkshops en lessen vind u ook op de site van het DidgeridooCentrum waar Apneutherapie onderdeel van is. Via deze link kunt u de agenda bekijken. Bekijk de agenda..

Voor wie is de behandeling?

Hoewel didgeridoospelen een leuke, muzikale ervaring is, richten wij met Apneutherapie in het bijzonder op:

  1. Mensen die op een natuurlijke manier van snurken en apneu af willen komen.
  2. Een behandeling die geschikt is voor jong en oud.
  3. Mensen met klachten als hyperventilatie, astma, kortademigheid of andere ademhalingsproblemen die doormiddel van didgeridoospelen en de circulaire ademhaling iets aan deze klachten willen doen.
© Apneutherapie | Alle rechten voorbehouden
Website door Benjamin Verkleij
Stuur een Whatsapp!