DidgeridooCentrum Niels de Lang

Niels de Lang DidgeridooCentrumNiels de Lang is afgestudeerd docent en musicus aan het Conservatorium te Utrecht en studeerde af in 1992.

Met zijn ervaring weet hij als geen ander de kennis van muziek, optredens en lesgeven samen te brengen in de unieke didgeridooworkshops.

Zijn gedreven enthousiasme siert de workshops. Medewerkers zijn allen afgestudeerde muziekdocenten.

DidgeridooCentrum Workshops & Webshop

DidgeridooCentrum WebshopIn een Didgeridooworkshop komen de mystieke klanken van de didgeridoo tot leven.

U leert u in korte tijd het oeroude muziekinstrument van de Aboriginals uit Australie te bespelen.

Onze Webshop biedt een ruime keus aan didgeridoo's. De didgeridoo's zijn zorvuldig gesorteerd op klank en bespeelbaarheid. DidgeridooCentrum Niels de Lang richt zich vooral op de beginnende speler, die een aantrekkelijk geprijsde didgeridoo zoekt die bij hem past.

Workshops Australian Treasures

De Behandeling van Apneu

De Behandeling

De behandeling die wij bieden aan zowel apneupatiënten en snurkers is het aanleren van de circulaire ademhalingtechniek.

Circulaire ademhalingstechniek of circulair ademen wil zeggen: uitademen via de mond en gelijktijdig inademen via de neus.

Workshops & Lessen

De 1 dagsworkshops worden meestal op een zaterdag of zondag georganiseerd op onze prachtige workshoplocatie, het kerkje van Beets (NH). Met de ééndaagse workshop leert u in een groepje van maximaal 14 personen de basistechnieken van het didgeridoospelen en circulaire ademhaling. Wanneer u liever thuis zelf aan de slag gaat dan bieden wij ook een e-learning cursuspakket inclusief een didgeridoo. Deze kunt u bestellen op: https://workshops.australiantreasures.com/nl

Inschrijven

In de menubalk Inschrijven kunt zich opgeven voor de 1 dagsworkshop of voor individuele lessen. Op deze pagina vindt u ook de workshopdata.

Onze uitgebreide agenda van de 1 -dagsworkshops en lessen vind u ook op de site van het DidgeridooCentrum waar Apneutherapie onderdeel van is. Via deze link kunt u de agenda bekijken. Bekijk de agenda..

Voor wie is de behandeling?

Hoewel didgeridoospelen een leuke, muzikale ervaring is, richten wij met Apneutherapie in het bijzonder op:

  • Mensen die op een natuurlijke manier van snurken en apneu af willen komen.
  • Een behandeling die geschikt is voor jong en oud.
  • Mensen met klachten als hyperventilatie, astma, kortademigheid of andere ademhalingsproblemen die doormiddel van didgeridoospelen en de circulaire ademhaling iets aan deze klachten willen doen.
Website door Benjamin Verkleij