Een didgeridoo kopen doe je bij dé specialist: Australian Treasures

Bestel je didgeridoo online!

Een didgeridoo kopen doe je bij dé specialist: Australian Treasures. Je vindt hier een uitgebreide collectie didgeridoos voor beginners en voor gevorderden. Een didgeridoo of 'didge' is een uniek blaasinstrument uit de Australische Aboriginal-cultuur. Het bestaat uit een houten buis die je gebruikt als een soort 'echokamer' om het geluid van je trillende lippen te versterken en te laten rondzingen.

De Aboriginals uit Australië beweren dat de holle blaaspijp, ook wel Yidaki of Mago genoemd, oorspronkelijk een middel was om met hun voorouders te communiceren.

Didgeridoo kopen

Didge kopen van een expert

Alle Australische muziekinstrumenten in onze online didgeridoo-shop zijn getest en goedgekeurd door de oprichter van Australian Treasures, Niels de Lang. Niels is al sinds zijn tijd op het conservatorium, 25 jaar geleden, een gepassioneerd didge-speler en docent. Hij kent de didgeridoo-markt en zet alleen didges te koop waar hij volledig achter kan staan. Dit is ook waarom je bij alle didgeridoos in onze webshop een korte didge demonstratie-video vindt, waarin Niels de desbetreffende didgeridoo bespeelt. Zo kun je het geluid van elke didge 'live' horen en beoordelen.

Webwinkel Australian Treasures

Via onze webshop Australian Treasures kun je een didgeridoo online kopen. Een bamboe -of houten didgeridoo is een goede beginners didgeridoe om je eerste didge-klanken te produceren. Wij bieden diverse didgeridoos voor alle niveaus zodat je snel kunt beginnen met didgeridoospelen!

Ga naar onze didgeridoowebshop Australian Treasures  voor meer informatie.

© Apneutherapie | Alle rechten voorbehouden
Website door Benjamin Verkleij
Stuur een Whatsapp!